Museummagazine TOON 2017

Tijdens de kick-off van de Haarlemse Lente op 24 maart presenteert het Frans Hals Museum | De Hallen Haarlem de gloednieuwe editie van het museummagazine TOON. Verbeelding van toen en nu is wat TOON biedt: nieuw en oud gaan samen. TOON geeft ook een terugblik en een vooruitblik op het programma van het Frans Hals Museum | De Hallen Haarlem.  

Het magazine wordt elk jaar door een ander aanstormend talent ontworpen. Vormgever Marie Højlund gaf TOON dit jaar gestalte. Het is vanaf 24 maart in het Frans Hals Museum en De Hallen Haarlem verkrijgbaar, zolang de voorraad strekt.

Lancering TOON

Tijdens de feestelijke launch zal om 19:30 uur de eerste TOON 2017 uitgereikt worden en is het blad voor de speciale prijs van € 1,- verkrijgbaar. In dit nummer o.a. interviews met schrijver Lulu Wang, auteur en improvisatieactrice Katrijn Van Bouwel en een dosis humor, het terugkerende thema in onze programmering van 2017.

Prentje Momentje

En u gaat niet met lege handen naar huis: Yoko en Nina maken vanuit hun draagbaar illustratie-loket unieke prentjes op maat. Een tastbaar kunstwerkje als mooie herinnering aan het begin van de lente.

Het museum is op vrijdagavond 24 maart van 17:00 - 21:00 uur geopend en gratis toegankelijk.