Vrienden

De Hallen Haarlem wordt actief ondersteund door de Vriendenvereniging van het Frans Hals Museum | De Hallen Haarlem. De vereniging kent zo'n 1.900 leden uit Haarlem en daarbuiten. Veel van deze vrienden hebben belangstelling voor de hedendaagse en moderne kunst die in De Hallen Haarlem tentoongesteld wordt.

De Vriendenvereniging wil graag nieuwe leden verwelkomen die interesse hebben voor hedendaagse kunst en voor de tentoonstellingen in De Hallen Haarlem. De vereniging ondersteunt en organiseert regelmatig interessante activiteiten in De Hallen. 
Door uw lidmaatschap steunt u Frans Hals Museum | De Hallen Haarlem. 

Vrienden lidmaatschap

Persoonlijk lid: € 32,50 per jaar
Partnerlidmaatschap: € 47,50 per jaar
Lidmaatschap voor het leven: eenmalig minimaal € 500
Bedrijfslidmaatschap: minimaal € 500 per jaar

Vriendenvoordelen

- gratis toegang De Hallen Haarlem en het Frans Hals Museum 
- uitnodigingen voor openingen en voorbezichtigingen van tentoonstellingen 
- u ontvangt drie keer per jaar Halszaken, een uitgave van het Frans Hals Museum | De Hallen Haarlem en de Vrienden 
- gratis of met korting toegang tot activiteiten van de Vrienden in De Hallen Haarlem of het Frans Hals Museum 
- uitnodiging voor het Hallenbal in De Hallen Haarlem en de soiree in het Frans Hals Museum

Aanmelden

Stuur uw aanmelding naar: Vereniging Vrienden van het Frans Hals Museum | De Hallen Haarlem 
Postbus 3365, 2001 DJ Haarlem of stuur een e-mail.

Beminnaers

Beminnaers zijn kunstliefhebbers die het Frans Hals Museum | De Hallen Haarlem financieel steunen bij de totstandkoming van internationaal spraakmakende tentoonstellingen.

Als u beeldende kunst een warm hart toedraagt en enthousiast wordt van de verhalen achter tentoonstellingen; als u het interessant vindt om een kijkje achter de schermen te nemen en nauw betrokken wilt zijn bij de totstandkoming van een grote tentoonstelling; als u wilt bijdragen aan de culturele bloei van de stad Haarlem en waarde hecht aan een interessant netwerk en exclusieve ontmoetingen met kunstenaars en sprekers van naam:

dan is het lidmaatschap van de Beminnaers iets voor u.

Wij geven u een kijkje in de keuken en trakteren u graag op speciale events. Voor een overzicht van de instapmogelijkheden en privileges, klikt u hier. Beminnaers verbinden zich voor een minimale periode van 5 jaar aan het museum. Door een schenking te verdelen over vijf kalenderjaren wordt deze geheel aftrekbaar. Voor informatie over fiscale voordelen dankzij de Geefwet, klikt u hier.

Heeft u vragen? Wij informeren u graag over de mogelijkheden. U kunt contact opnemen met: Emma Swaan, per e-mail of tel. 023 – 511 5828 (aanwezig ma, di, do)

Voor de volmacht en concept-akte, klikt u hier.

Bedrijven

Het Frans Hals Museum | De Hallen Haarlem is een aantrekkelijke partner voor bedrijven. Jaarlijks trekt het Frans Hals Museum | De Hallen Haarlem zo’n 150.000 bezoekers uit binnen- en buitenland. Als bedrijf is het mogelijk om de maatschappelijke doelstellingen en artistieke ambities van het museum te ondersteunen en tegelijkertijd uw eigen doelstellingen en strategieën te versterken.

De Hallen Haarlem is een podium voor internationale ontwikkelingen binnen de hedendaagse kunst en is gevestigd in twee monumentale panden aan de Grote Markt: de historische, 17de-eeuwse Vleeshal en de neoclassicistische, 19de-eeuwse Verweyhal. Bovendien heeft het museum, als een van de weinige in Nederland, een eigen restauratieatelier.

U kunt ons op diverse manieren sponsoren: van het ondersteunen van een tentoonstelling of een educatief project tot de restauratie van een specifiek schilderij. Wij wisselen graag met u van gedachten over de mogelijkheden van een cultureel partnership met unieke en exclusieve privileges: Bas van Donselaar e-mail, of Emma Swaan, e-mail.