Algemeen

Grote Markt 16, Haarlem
  023 511 57 75
 office [at] dehallen.nl 

Postadres: 
Postbus 3365
2001 DJ Haarlem

Geopend dinsdag t/m zaterdag 11:00 - 17:00 uur
Zon- en feestdagen 12:00 - 17:00 uur
Eerste Kerstdag en Nieuwjaarsdag gesloten
Maandagen gesloten

Toegangsprijzen

Volwassenen € 10,00
Groepen p.p. € 8,00
19 t/m 24 jaar / CJP € 5,00
Jeugd t/m 18 gratis
Museumkaart gratis
ICOM gratis
Vereniging van Vrienden gratis 
Vereniging Rembrandt gratis
BankGiro Loterij VIP-kaart gratis

De Hallen Haarlem biedt gratis WiFi

Actueel

FINISSAGE REISKOORTS

Op zondag 11 september vindt de finissage plaats van Reiskoorts. Met om 14:00 uur een afsluitingsperformance bij Elvira Wersche's zandtapijt The journey Sammlung Weltensand.

Lees verder

INSPIRERENDE TALKS - Reiskoorts

Op de zondagochtenden van 21, 28 augustus en 4 september biedt De Hallen Haarlem inspirerende talks aan. Er is nog plaats bij de preview van Roy Villevoye's nieuwste film op 4 september.

Lees verder

VERWACHT - Cécile B. Evans

What the Heart Wants is de eerste museale tentoonstelling van de Belgisch-Amerikaanse kunstenaar Cécile B. Evans in Nederland. Haar gelijknamige videowerk ging vorige maand in première tijdens de Berlijn Biënnale, waar het door critici bejubeld werd als één van de absolute hoogtepunten.

Lees verder

VERWACHT - Meiro Koizumi

Dit najaar presenteert De Hallen Haarlem de eerste museale solotentoonstelling van de Japanse kunstenaar Meiro Koizumi in Nederland. Koizumi is één van de meest onderscheidende stemmen in de hedendaagse kunst in Japan..

Lees verder

REISKOORTS - Laatste weken

Reiskoorts brengt de Fernweh van moderne en een aantal hedendaagse Nederlandse kunstenaars in beeld met meer dan 200 kunstwerken van o.a. Jan Sluijters, Isaac Israels, Leo Gestel en Marius Bauer, tot Joost Conijn, Jan Dibbets, Henri Jacobs, Jennifer Tee en Rob Birza.

Lees verder

INZENDINGEN FOTOWEDSTRIJD

Reiskoorts brengt in kaart hoe kunstenaars zich lieten inspireren door reizen. Het museum plaatste een oproep uw meest inspirerende reisfoto's op te sturen. Bekijk een selectie van deze inzendingen op onze blog!

Winnaar Fellowship Transhistorical Curating

Het Frans Hals Museum | De Hallen Haarlem kent dit jaar het eerste ‘Fellowship Transhistorical Curating’ toe aan de Amerikaanse curator Abigail Winograd.

Lees verder

XANDER KARSKENS - Biënnale van Venetië

Xander Karskens, conservator hedendaagse kunst van het Frans Hals Museum | De Hallen Haarlem, wordt curator van het Finse paviljoen bij de komende editie van de Biënnale van Venetië

Lees verder

TOON - Nu verkrijgbaar

Met in dit nummer o.a. Jelle Brandt Corstius over merkwaardige musea, het meest afgelegen museum & museumtips tot aan het einde van de wereld.

Lees verder