Algemeen

Grote Markt 16, Haarlem
  023 511 57 75
 office [at] dehallen.nl 

Postadres: 
Postbus 3365
2001 DJ Haarlem

Geopend dinsdag t/m zaterdag 11:00 - 17:00 uur
Zon- en feestdagen 12:00 - 17:00 uur
Eerste Kerstdag en Nieuwjaarsdag gesloten
Maandagen gesloten

Toegangsprijzen

Volwassenen € 10,00
Groepen p.p. € 8,00
19 t/m 24 jaar / CJP € 5,00
Jeugd t/m 18 gratis
Museumkaart gratis
ICOM gratis
Vereniging van Vrienden gratis 
Vereniging Rembrandt gratis
BankGiro Loterij VIP-kaart gratis

De Hallen Haarlem biedt gratis WiFi

Actueel

FOTOWEDSTRIJD - Inspirerende reisfoto

Reiskoorts brengt in kaart hoe kunstenaars zich lieten inspireren door reizen. Wij zouden dolgraag uw inspirerende reisfoto’s zien. Stuur ons uw meest inspirerende reisfoto en wellicht is uw foto binnenkort te bewonderen op de Grote Markt in Haarlem.

Lees verder

VERWACHT - Reiskoorts

Het museum is gesloten i.v.m. de opbouw van de nieuwe tentoonstelling Reiskoorts bij Nederlandse kunstenaars sinds 1850 en zal weer opengaan op 27 mei om 18:00 uur. U bent van harte welkom bij de opening.

Lees verder

GEZOCHT- Stagiair

Het Frans Hals Museum | De Hallen Haarlem zoekt voor de afdeling Publiekszaken per augustus/september een stagiair(e) Marketing en Communicatie.

Lees verder

Winnaar Fellowship Transhistorical Curating

Het Frans Hals Museum | De Hallen Haarlem kent dit jaar het eerste ‘Fellowship Transhistorical Curating’ toe aan de Amerikaanse curator Abigail Winograd.

Lees verder

XANDER KARSKENS - Biënnale van Venetië

Xander Karskens, conservator hedendaagse kunst van het Frans Hals Museum | De Hallen Haarlem, wordt curator van het Finse paviljoen bij de komende editie van de Biënnale van Venetië

Lees verder

TOON - Nu verkrijgbaar

Met in dit nummer o.a. Jelle Brandt Corstius over merkwaardige musea, het meest afgelegen museum & museumtips tot aan het einde van de wereld.

Lees verder

NU TE ZIEN IN HET FRANS HALS MUSEUM

T/m 12 juni presenteert kunstenaar Than Hussein Clark een nieuwe serie sculpturen, die hij speciaal ontwikkelde voor het Frans Hals Museum. Sinds 2008 wordt daar een levendige dialoog gevoerd tussen oude meesters en kunstenaars van nu.

Lees verder