Algemeen

Grote Markt 16, Haarlem
  023 511 57 75
 office [at] dehallen.nl 

Postadres: 
Postbus 3365
2001 DJ Haarlem

Geopend dinsdag t/m zaterdag 11:00 - 17:00 uur
Zon- en feestdagen 12:00 - 17:00 uur
Maandagen gesloten
Eerste Kerstdag en Nieuwjaarsdag gesloten
Geopend op Tweede Kerstdag en 2 januari van 12:00 - 17:00 uur

Toegangsprijzen

Volwassenen € 7,50
Groepen p.p. € 6,00
19 t/m 24 jaar / CJP € 4,00
Jeugd t/m 18 gratis
Museumkaart gratis
ICOM gratis
Vereniging van Vrienden gratis 
Vereniging Rembrandt gratis
BankGiro Loterij VIP-kaart gratis

De Hallen Haarlem biedt gratis WiFi

Actueel

DE GROTE KUNSTSHOW - Kersteditie

Op zondag 18 december staan negen kunstwerken uit de collectie van het Frans Hals Museum | De Hallen Haarlem voor één keer op het podium van Stadsschouwburg Haarlem. In deze speciale kersteditie wordt de kerst net even anders beleefd met kunstwerken die gaan over..

Lees verder

VACATURE - Marketing en Communicatie

Het Frans Hals Museum | De Hallen Haarlem zoekt voor de afdeling Publiekszaken een stagiair(e) Marketing en Communicatie. Binnen deze stage maak je deel uit van het marketing- en communicatieteam en ondersteun je de coördinatoren marketing en communicatie.

Lees verder

XANDER KARSKENS NAAR COBRA MUSEUM

Per 1 december zal Xander Karskens, onze conservator hedendaagse kunst, het Frans Hals Museum | De Hallen Haarlem verlaten. Wij zijn trots te melden dat hij wordt aangesteld als artistiek directeur van het Cobra Museum of Modern Art in Amstelveen.

Lees verder

LAATSTE WEKEN - Gavin Wade

Curator/kunstenaar Gavin Wade realiseert een interventie in de vaste collectie-opstelling in het Frans Hals Museum. Hij creëert sculpturen die functioneren als display units, (ophang)systemen waarop werken uit de verzameling oude, moderne en hedendaagse kunst van het museum te zien zijn als in een tijdelijke zoölogische tuin. 

Lees meer

SOLOTENTOONSTELLING - Cécile B. Evans

What the Heart Wants is de eerste museale tentoonstelling van de Belgisch-Amerikaanse kunstenaar Cécile B. Evans in Nederland. Haar gelijknamige videowerk ging vorige maand in première tijdens de Berlijn Biënnale, waar het door critici bejubeld werd als één van de absolute hoogtepunten.

Lees verder

SOLOTENTOONSTELLING - Meiro Koizumi

Dit najaar presenteert De Hallen Haarlem de eerste museale solotentoonstelling van de Japanse kunstenaar Meiro Koizumi in Nederland. Koizumi is één van de meest onderscheidende stemmen in de hedendaagse kunst in Japan..

Lees verder

Winnaar Fellowship Transhistorical Curating

Het Frans Hals Museum | De Hallen Haarlem kent dit jaar het eerste ‘Fellowship Transhistorical Curating’ toe aan de Amerikaanse curator Abigail Winograd.

Lees verder

XANDER KARSKENS - Biënnale van Venetië

Xander Karskens, conservator hedendaagse kunst van het Frans Hals Museum | De Hallen Haarlem, wordt curator van het Finse paviljoen bij de komende editie van de Biënnale van Venetië

Lees verder